Anđeo na postolju 28cm x 20cm x 13,5cm

zvijezda 1 zvijezda 2 zvijezda 3 zvijezda 4 zvijezda 5 (1)Vrijednost ocjene je 5 od 5
-14% Vyprodáno
19 bodova sustavu lojalnosti

146,530956 HRK Proizvod je izrađen od poliresina. više

Šifra proizvoda: P02112 Dostava i plaćanje

Standardna cijena 22,57 €. Spremi 14% (3,12 €) 19,45 €

Nije dostupno Pogledajte dostupnost - Klikněte na "Sledovat dostupnost" a my Vám pošleme e-mail s informací, že produkt už je na skladě.

146,530956 HRK Proizvod je izrađen od poliresina. više

Šifra proizvoda: P02112 Dostava i plaćanje

Poliresin je vrsta smole koja se lako termoformira, ali kada je hladna vrlo je otporna na mehanička oštećenja i vremenske utjecaje. Iz tog se razloga koristi tamo gdje je potrebna otpornost na vremenske uvjete, ili npr. U vlažnom okruženju. Proizvodi od njega često se mogu pronaći u kupaonicama (kupaonski pribor), u toaletima (toaletne daske, ...) ili u vrtu (saksije za cvijeće, fontane, kipovi, ...). Također se koristi za izradu, na primjer, suvenira ili svetih predmeta.

Tijekom lijevanja mogu se stvoriti čak i mali detalji, zbog čega se drvo, pješčenjak i druge strukturirane površine često oponašaju ovom smolom. Za razliku od gipsa, kiparima također omogućuje stvaranje detalja o malim proizvodima, zbog čega njegova popularnost i dalje raste.

U tretmanu koji se naziva alabasterit (poliresin sa kamenom prašinom) također je moguće klasično ga oblikovati. Kao što naziv govori, ovaj materijal je bijele boje i oponaša mramor.

Poliresin se može bojati dok je vruć, zatim se proizvod boji i njegova je površina sjajna. Hladnim bojenjem moguće je postići praktički bilo koji izgled, uključujući imitaciju metala.

Parametri
boja Boja bakra
Material Polyresin