Anđeo kipić 13,5cm

-28% Vyprodáno
5 bodova sustavu lojalnosti

44,30286 HRK Proizvod je izrađen od poliresina. više

Šifra proizvoda: P02115 Dostava i plaćanje

Standardna cijena 8,22 €. Spremi 28% (2,34 €) 5,88 €

Nije dostupno Pogledajte dostupnost - Klikněte na "Sledovat dostupnost" a my Vám pošleme e-mail s informací, že produkt už je na skladě.

44,30286 HRK Proizvod je izrađen od poliresina. više

Šifra proizvoda: P02115 Dostava i plaćanje

Poliresin je vrsta smole koja se lako termoformira, ali kada je hladna vrlo je otporna na mehanička oštećenja i vremenske utjecaje. Iz tog se razloga koristi tamo gdje je potrebna otpornost na vremenske uvjete, ili npr. U vlažnom okruženju. Proizvodi od njega često se mogu pronaći u kupaonicama (kupaonski pribor), u toaletima (toaletne daske, ...) ili u vrtu (saksije za cvijeće, fontane, kipovi, ...). Također se koristi za izradu, na primjer, suvenira ili svetih predmeta.

Tijekom lijevanja mogu se stvoriti čak i mali detalji, zbog čega se drvo, pješčenjak i druge strukturirane površine često oponašaju ovom smolom. Za razliku od gipsa, kiparima također omogućuje stvaranje detalja o malim proizvodima, zbog čega njegova popularnost i dalje raste.

U tretmanu koji se naziva alabasterit (poliresin sa kamenom prašinom) također je moguće klasično ga oblikovati. Kao što naziv govori, ovaj materijal je bijele boje i oponaša mramor.

Poliresin se može bojati dok je vruć, zatim se proizvod boji i njegova je površina sjajna. Hladnim bojenjem moguće je postići praktički bilo koji izgled, uključujući imitaciju metala.

Parametri
boja Siva
Material Polyresin