Amarylis bordo 68 cm glitter umjetni

Amarylis bordo 68 cm glitter umjetni

-20% Najbolja kvaliteta Exclusive
5 bodova sustavu lojalnosti

Umjetno cvijeće u vazi - komadići - poput živih. više

Šifra proizvoda: P02247 Težina: 0.03 kgDostava i plaćanje

Originalna cijena 6,61 €. Spremi 20% (1,32 €) 5,29 €
Dostupno - Roba je na zalihi. Rok isporuke je otprilike 5 radnih dana.
kom

Umjetno cvijeće u vazi - komadići - poput živih. više

Šifra proizvoda: P02247 Težina: 0.03 kgDostava i plaćanje

Opis:

  • Umjetno cvijeće u vazi - komadi - živopisni i stvarni na dodir - boje su zaista jako lijepe, velik izbor kombinacija boja. Umjetno cvijeće možete koristiti kao ukras za stan, ured, ali i u foto studijima, na fotografijama će izgledati vrlo dobro. Idealno za vazu.
  • Umjetno svileno cvijeće visoke je kvalitete s dugim životnim vijekom. Stabljike se mogu dobro saviti i imati lijepe listove.
  • Ispunit će dekorativnu svrhu za svaku prigodu - Savršen za ukrase za vjenčanje, u kući, u vrtu, na recepciji, u uredu, restoranu i hotelu, ali i, primjerice, kao uspomena na vaše najmilije ili za žalosne ceremonije. Prikladni su i kao ukrasi u vazi za groblje ili, na primjer, za ukrašavanje crkava i kapela.
  • Realistično umjetno cvijeće izrađeno je od svile ili baršuna. Plastična stabljika i lišće izgledaju prirodno.

Tehnički podaci:
Materijal: svilena tkanina, plastika, željezna žica ili prema parametru u pojedinostima proizvoda. Veličina: prema specifikaciji u nazivu. Vrsta proizvoda: Ovaj umjetni cvijet izrađuje se ručno ili strojno. Mogućnost korištenja: vjenčanja, saloni, spavaće sobe, parkovi, uredi, restorani, hoteli i bilo koje drugo mjesto koje želite ukrasiti. Također se mogu koristiti tijekom ceremonija žalovanja, kao uspomena na vaše najmilije i kao ukras u vazi za grob.

 

Parametri
Material Plast, svila, tkanina
Boja bordo

Alternativni proizvodi41