Na www.umjetnocvijece.com nudimo širok spektar umjetnog cvijeća, palmi, božićnih drvca i ukrasa

U našoj e-trgovini pokušavamo ponuditi široku paletu umjetnog cvijeća i biljaka, uključujući umjetna božićna drvca i druge ukrase.  Također možete kupiti vazu, posudu za cvijeće, aranžirane vijence i ikebane, ukrasne predmete i još mnogo toga.  Uz klasično cvijeće koje svi znamo, možemo ponuditi i velike umjetne palme i umjetna stabla pogodna prvenstveno za interijere, ali i neke modele za eksterijere.  Ovi se proizvodi mogu vidjeti u raznim modernim prostorima, poput restorana, soba za igre, trgovačkih centara, lječilišta, ureda, hotela, pansiona itd. Nastojimo vam ponuditi najširi mogući asortiman kako bi svatko mogao pronaći "svoje" kod nas .  Dio asortimana skladištimo izravno u našem skladištu, iz kojeg možemo brzo otpremiti robu, a ostale se zalihe redovito prevoze izravno od proizvođača na temelju vaših narudžbi.  Svu robu isporučit ćemo u roku od 3 radna dana od narudžbe.
 Nudimo samo kvalitetno umjetno cvijeće, drveće i palme provjerenog proizvođača koji ima više od 20 godina iskustva u njihovoj proizvodnji.  Stoga bismo htjeli reći da ćete sigurno biti zadovoljni kupnjom.  Ako to nije slučaj, moguće ga je vratiti u roku od 14 dana, bez naknade.  Vjerujemo u našu kvalitetu, kao dokaz jamčimo da ćemo vam u slučaju vašeg nezadovoljstva kvalitetom naših proizvoda vratiti novac zajedno s nabavnom cijenom i cijenom poštarine.  To se odnosi na povrat robe u roku od 14 dana od kupnje.

Náš tým

Jsme typická rodinná firma. Celý prodejní proces od naskladnění až po odeslání zákazníkovi si řešíme sami v rámci naší společnosti společně s našimi zaměstnanci.