Kako kupovati u našoj e-trgovini?

Kupnja je moguća bez registracije.

Svi naši kupci mogu postaviti korisnički račun.

Ako ste obveznik PDV-a, potrebno je postaviti korisnički račun.

Preporučujemo stvaranje računa.  Postat ćete dio našeg programa vjernosti i dobit ćete brojne pogodnosti, poput besplatne dostave, popusta, najava novih proizvoda, bonova za popuste za svoju obitelj ili prijatelje.

 U našoj internetskoj trgovini možete birati između velikog broja kvalitetnih umjetnih cvjetova, palmi, drveća, vijenaca i ukrasnih predmeta.  Nakon dodavanja proizvoda u košaricu bit ćete preusmjereni na stranicu na kojoj možete odabrati način prijevoza i plaćanja.  Sva roba na zalihi bit će isporučena u roku od 5 radna dana.

Metode Plačanja:

Načini plačanja

1. Plaćanje kreditnom karticom 

Najbrži način plaćanja putem interneta.  U sučelje PayU Payment Gateway unesite broj kartice, datum valjanosti i CVC kôd - tri broja, koja ćete pronaći u traci za potpis na poleđini kartice.  Sve je osigurano standardom 3D Secure, pa će se vjerojatno od vas tražiti da unesete brojčani kôd koji ćete dobiti SMS-om od svoje banke.

2. PayPal

3. Pouzećem

4. Klasična bankovna doznaka na naš račun

Za pojedinačni plan plaćanja kontaktirajte nas!

 Nakon odabira načina prijevoza i plaćanja, od vas će se zatražiti da popunite obrazac, gdje ispunite sve potrebne podatke.  Zatim ćemo na vašu adresu e-pošte poslati potvrdu narudžbe i račun.  Tada šaljemo robu.  Kupnju ćete primiti u roku od otprilike 5 radna dana.

Ako su vam potrebne dodatne informacije ili pomoć, kontaktirajte nas.  Telefon: +421 910 654 144, e-pošta: info@umjetnocvijece.com