Kupnja je moguća bez registracije.

Svi naši kupci mogu postaviti korisnički račun.

Ako ste obveznik PDV-a, potrebno je postaviti korisnički račun.

Preporučujemo stvaranje računa.  Postat ćete dio našeg programa vjernosti i dobit ćete brojne pogodnosti, poput besplatne dostave, popusta, najava novih proizvoda, bonova za popuste za svoju obitelj ili prijatelje.

 U našoj internetskoj trgovini možete birati između velikog broja kvalitetnih umjetnih cvjetova, palmi, drveća, vijenaca i ukrasnih predmeta.  Nakon dodavanja proizvoda u košaricu bit ćete preusmjereni na stranicu na kojoj možete odabrati način prijevoza i plaćanja.  Sva roba na zalihi bit će isporučena u roku od 5 radna dana.

Metode Plačanja:

Načini plačanja

Internetska plaćanja pruža nam ComGate Payment Gateway.  Pružatelj usluge, ComGate Payments, a.s.  je licencirana platna institucija koja djeluje pod nadzorom Češke narodne banke.  Uplate izvršene putem gatewaya za plaćanje potpuno su osigurane i sve su informacije šifrirane.

Kontakti

ComGate Payments, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Tel:  +420 228 224 267

Web: https://www.comgate.cz/cz/platebni-brana

1. Plaćanje kreditnom karticom 

Najbrži način plaćanja putem interneta.  U sučelje ComGate Payment Gateway unesite broj kartice, datum valjanosti i CVC kôd - tri broja, koja ćete pronaći u traci za potpis na poleđini kartice.  Sve je osigurano standardom 3D Secure, pa će se vjerojatno od vas tražiti da unesete brojčani kôd koji ćete dobiti SMS-om od svoje banke.

2. PayPal

3. Pouzećem

4. Klasična bankovna doznaka na naš račun u Fio banci (kn, EUR)

Za pojedinačni plan plaćanja kontaktirajte nas!

 Nakon odabira načina prijevoza i plaćanja, od vas će se zatražiti da popunite obrazac, gdje ispunite sve potrebne podatke.  Zatim ćemo na vašu adresu e-pošte poslati potvrdu narudžbe i račun.  Tada šaljemo robu.  Kupnju ćete primiti u roku od otprilike 5 radna dana.

Ako su vam potrebne dodatne informacije ili pomoć, kontaktirajte nas.  Telefon: +421 910 654 144, e-pošta: info@umjetnocvijece.com