Kako pravilno zapaliti svijeće WoodWick

Paljenje svijeće nije nikakva znanost. WoodWickali to nisu bilo kakve svijeće. Jedinstveni su, izrađeni su od visokokvalitetnih voskova, od prozirnog puhanog stakla i s prirodnim drvenim fitiljem. WoodWick svijeće su čarobne, pa čak i u njihovom pravilnom izgaranju postoji mali čar. Kad to pravilno "izgovorite", dobivate ono što želite - jedinstvenu atmosferu punu skladnih mirisa uz zvuk pucketanja vatre u kaminu.

svíčka WoodWick

Prije paljenja svijeće WoodWick imajte na umu da se drveni fitilj malo razlikuje od običnog pamuka. Drveni samo treba zapaliti na jednom kraju, a zatim se plamen širi i fitilj počinje pucati.

Neka svijeća gori dok se vosak ne otopi sa svih strana staklene posude.Potrebno je oko 30 minuta, do sat vremena, ovisno o veličini i obliku čaše. Vosak neće ostati uz rubove i neće se stvoriti takozvani tunel.

Visina plamena može varirati, ali ne morate se brinuti - gori čak i mali plamen za koji se čini da gori. Ako svijeća počne pušiti ili se plamen poveća na 4 cm, preporučujemo puhanje svijeće, puštanje da se ohladi i skraćivanje fitilja na 0,3 do 0,6 mm.

Nikad ne mičite svijeću dok gori, jer je vosak vruć i fitilj bi se u njemu lako mogao utopiti. Ne izlažite ga propuhu, ne ostavljajte ga u blizini otvorenog prozora, ventilatora ili klima uređaja. Idealno mjesto za izgaranje je ravna toplotno otporna površina, a kao podloga može se koristiti drveni ukrasni poklopac svijeće koji je tome prilagođen.

svíčky WoodWick

Čim ugasite svijeću, vosak se ponovno stvrdne i čeka dok ponovno ne zaželite njegove arome. Međutim, ako je na dnu otprilike zadnjih 1 cm voska, nemojte ponovno paliti svijeću. Zbog vaše sigurnosti WoodWick je napravljen da se sam ugasi čim se dno približi.

Sada sve što morate učiniti je odabrati pravi miris i uživati ​​u ovih nekoliko malih savjeta u pravilno zapaljivoj i pucketavoj varci sa svijećama WoodWick, koje će očarati vas i sve koji vas posjete.

svíčky WoodWick